Over ons - Musica Rava
17024
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17024,page-parent,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

OVER ONS

Brecht Degryse

Pianist – Accordeonist

Brecht Degryse genoot een opleiding tot klassiek pianist, maar is ook een veelgevraagd accordeonist. Naast zijn klassieke basis zet Brecht graag een stapje naar het lichtere genre. Zijn talent voor improvisatie maakt van hem een veelzijdig muzikant.

Kaatje Chiers

Mezzosopraan

Kaatje Chiers studeerde hoorn aan de conservatoria van Antwerpen en Namen, waar ze met grote onderscheiding afstudeerde. Naast haar orkestwerk ontwikkelde Kaatje een grote liefde voor het zingen. Eerst als hobby, naderhand steeds intensiever. Momenteel verdiept ze zich in de zangkunst bij sopraan Cathérine Vandevelde aan het Lemmensinstituut te Leuven.