Uitvaart - Musica Rava
16608
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16608,page-child,parent-pageid-16718,bridge-core-3.1.9,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Uitvaart

Afscheid nemen.

Het is het laatste wat je voor een overleden geliefde kunt doen. Het laat een indruk achter die je de rest van je leven meedraagt. Muziek is bepalend voor de sfeer van de plechtigheid en maakt een afscheid uniek. Musica Rava wil u helpen om het afscheid op uw eigen wijze vorm te geven en zo de uitvaart tot een dierbare herinnering te maken.

Musica Rava verzorgt op een stijlvolle manier live-muziek tijdens een begrafenis, crematie of afscheidswake en staat in voor de praktische organisatie en een vlekkeloos verloop van de muzikale omkadering. Wij helpen u graag met onze ervaring bij de keuze van gepaste muziek, en putten daarbij uit ons uitgebreid repertoire voor zang en piano, eventueel aangevuld met cello of viool.

Contacteer ons voor meer info.