Huwelijk - Musica Rava
17095
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17095,page-child,parent-pageid-16718,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Huwelijk

Op zoek naar goede live-muziek voor uw huwelijksviering? Dan bent u bij Musica Rava aan het juiste adres. Musica Rava garandeert een professionele en stijlvolle omkadering van uw huwelijksviering.

Musica Rava bouwde doorheen de jaren een breed repertoire uit dat zich uitstekend leent voor een trouwmis. Meestal wordt gewerkt met zang en piano. De musici genoten een stevige klassieke scholing, maar zetten even graag een stapje in het lichtere genre. Verschillende stijlen zijn dus mogelijk, al zorgen we steeds voor een samenhangend geheel. Indien u dat wenst, kunnen ook andere instrumenten worden toegevoegd, zoals trompet, viool, cello, contrabas, accordeon,… Samen met u stellen we een gevarieerd programma op met bekende of minder bekende muziek. Uiteraard staan wij steeds open voor suggesties.

Contacteer ons voor meer info.