Feest - Musica Rava
16947
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16947,bridge-core-3.1.9,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

FEEST

Ravissant

Een accordeon zorgt voor een nostalgische gezelligheid en sfeer. Het instrument doet verlangen naar een tijd waar van elektronische muziek nog geen sprake was.

De typische klank en de draagbaarheid van het instrument maken de accordeon uitermate geschikt voor een receptie, walking dinner, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, communie,…

Ravissant zorgt voor de nodige ambiance op uw feest en doet dat in verschillende bezettingen. De basisformule bestaat uit drie muzikanten: viool, accordeon en contrabas. Andere formules zijn mogelijk, van accordeon solo tot kwintet met klarinet en gitaar.

Contacteer ons voor meer info.

Accordeon solo

SOLO

Onze accordeonist op zijn eentje.
Hij creëert met zijn gezellige accordeonmuziek een bijzondere muzikale ambiance. Hij verplaatst zich graag tussen het publiek. De muziekkeuze wordt afgestemd op de sfeer van het feest en de reacties van de gasten. Verzoeknummers? Geen probleem! Hij speelt honderden nummers uit het hoofd.

Duo Ravissant

Duo Ravissant

Een ideale combinatie van accordeon en contrabas door twee professionele musici, die als geen ander weten hoe ze een feest, diner of receptie gezellig kunnen opluisteren! Het duo presenteert zich op verschillende manieren: rondlopend tussen het publiek, zittend op een barkruk, staande op een vaste plek.

Trio Ravissant

Trio Ravissant

Viool, accordeon en contrabas houden elkaar in evenwicht in dit allround trio. De muzikanten spelen akoestisch, dus zonder versterking, waardoor de muziek nooit te luid klinkt. Het trio verplaatst zich regelmatig en speelt zonder partituur. Verzoeknummers worden met de glimlach gespeeld. Het repertoire van Trio Ravissant is erg uitgebreid: van musette over tango, licht-klassiek, zigeunermuziek, frans chanson, jazz-standards, oost-europese folk tot bekende meezingers. Dit trio kan eventueel nog worden uitgebreid met klarinet of gitaar.